Izvor:
01.10.2016 u 15:34
0

JEZIVI DETALJI GRUPNOG SILOVANJA : Devojka otkrila kako su je petorica maltretirala i napastvovala u Novom Pazaru!

Prema nezvaničnim informacijama, S.P. je u utorak tokom dana otišla u posetu jednoj ženi sa kojom zajedno uzima hranu u narodnoj kuhinji, a koja živi u komšiluku Hasiba M., u čijoj kući se održavala rođendanska proslava.

Nesrećna devojka kaže da se samo seća da je u kuću Hasiba M. otišla da potraži tu poznanicu, a da su joj gosti na proslavi rekli da ostane i popije piće sa njima i da su je terali da pije sve više i više.

– Ja nikada pre toga nisam popila ni kap alkohola i nije mi bilo dobro. Kako sam završila u sobi ne sećam se, niti znam šta se sve dešavalo. Bilo je njih petorica oko mene, sećam se da su me držali za vrat, svašta su mi radili – u suzama je izgovorila S.P. koja se šćućurila ispred trošnog kućerka u novopazarskom naselju Deževski put.

Nakon iživljavanja nad bespomoćnom devojkom, neko od osumnjičenih je pozvao taksi i vozaču platio da je odveze “negde do Deževskog puta i tu ostavi”.

– Slučajno sam bila u blizini kada ju je taksista doveo. Kada sam je ugledala, umalo se nisam onesvestila. Vrat joj je bio sav modar, nije mogla da stoji na nogama i nije prestajala da plače. Tek je ujutru rekla šta se desilo, sestri pokazala ostale modrice po telu i tada je rešila da ih prijavi policiji. Nije mi jasno kakvi su ljudi mogli da siluju devojku sa smetnjama u razvoju koja jedva ima 40 kilograma – u šoku je jedna od komšinica.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter