Izvor:
19.04.2019 u 20:06
0

NOVA OPTUŽNICA PROTIV MARJANOVIĆA: Evo za šta je optužen Zoran!

U optužnici piše da je suprug Zoran ubio Jelenu na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini stajala njihova maloletna ćerka Jana

Protiv Zorana Marjanovića podignuta je nova optužnica u kojoj se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović, prenose beogradski mediji.

U optužnici piše da je suprug Zoran ubio Jelenu na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini stajala njihova maloletna ćerka Jana.
Ukoliko Zoran Marjanović bude proglašen krivim preti mu 40 godina zatvora.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ispitana je 8. aprila pravna zastupnica maloletne Jane Marjanović koja je licencirani advokat za maloletnike koji je devojčici postavljen kao pravni zastupnik u skladu sa zakonom da zastupa njene interese u postupku.

Detalji iskaza nisu zvanično saopštavani radi zaštite interesa devojčice.

Pravnog zastupnika angažovalo je po službenoj dužnosti tužilaštvo, a po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji je naložio da dete mora da ima advokata za pravnog zastupnika u postupku, a što je bio i jedan od razloga za nepotvrđivanje optužnice protiv Zorana Marjanovića, odnosno njeno vraćanje tužilaštvu na dopunu istrage.

Marjanović je za sada jedini osumnjičeni u ovom slučaju, a tužilaštvo je i dalje stava da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu. Protiv njega dopunjavala se istraga po nalogu Višeg suda u Beogradu iz oktobra prošle godine kad je drugi put vratio tužilaštvu optužnicu kojom se Marjanović teretio za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine i to gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter