Izvor:
03.10.2016 u 15:11
0

STRAVIČAN ZLOČIN ZADESIO BRAČNI PAR U OKOLINI NIŠA: Supruga ubijena, muž teško ranjen!

Jasmina Ž. je ubijena, a njen suprug Goran Ž. teško ranjen u Matejevačkoj ulici u selu Medoševac, u blizini Niša! Zločin se dogodio oko 3 časa ujutru, kada su u njihov dom upali nepoznati razbojnici.

"Čuo sam zapomaganje iz domaćinstva i otišao tamo. Zatekao sam Gorana kako se dovukao uz zid do stepeništa. Rekao mi je da je išao da otprati sina koji radi u Sloveniji na autobus. Kada se vratio kući prilikom ulaska u stan neko ga je s leđa udario u glavu i onesvestio", kaže komšija.

Inače, u kući sve stvari su ispreturane. Očito je da su razbojnici tražili novac i vredne stvari znajući da oni već dugo godina rade u Sloveniji.

Na licu mesta je uviđaj.

Kurir
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter