Izvor:
16.05.2019 u 08:17
0

ZAPLENA DROGE: Krijumčario 16 kg marihuane u naslonima i rezervnom točku!

Na graničnom prelazu Preševo policija je zaplenila gotovo 16 kilograma marihane i uhapsila D.Ð.(30), državljanina Severne Makedonije, zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Droga je otkrivena kada je noćas oko 1.45 sati za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil "opel vektra" bugarskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao makedonski državljanin (30), navodi u saopštenju Uprava carine.

On je na uobičajeno pitanje, da li ima nešto da prijavi, odgovorio odrično, rekavši da je moler i da ide u Hrvatsku da radi, a njegov automobil je, kako se dodaje, delovao neuredno, natrpan alatom i priborom za moleraj.

Međutim, detaljnim pregledom najpre je u naslonu suvozačkog i vozačkog sedišta, a zatim i iza naslona zadnjeg sedišta, u rezervnom točku i bočnoj šupljini iznad zadnjeg levog točka pronađeno ukupno 30 paketa suve biljne materije zelene boje i karakterističnog mirisa, za koju se sumnja da je u pitanju opojna droga marihuana.

Merenjem je utvrđeno je da je reč o količini od 15.866 grama, a još dve kesice sa manjom količinom marihuane pronađene su i prilikom ličnog pretresa u džepovima putnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u policijskom saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter