Izvor:
06.10.2016 u 19:49
0

STRAVIČNA SMRT U ČAČKU: Muškarac ubio gasom iz auspuha!

Čačanin Zoran B. (38), čije je telo nađeno u automobilu parkiranom na proplanku ispred Lovačkog doma u Ostri, nadomak Čačka, ubio se tako što je iz auspuha sproveo crevo do unutrašnjosti vozila u kojem se ugušio, saznajemo iz istrage. Na njegovom telu, prema saznanjima iz policije, nisu nađeni tragovi nasilja. Zoran B. je poreklom iz Ostre, a živeo je u čačanskom naselju Ljubić sa suprugom i dvoje dece.

– Prvi rezultati istrage pokazuju da se on autom dovezao do zaravni isprod planinskog vrha Ostrica, provukao crevo od usisivača iz auspuha u unutrašnjost vozila čiji je motor radio i ugušio se ugljen-monoksidom – rečeno nam je u istrazi.

Telo Zorana B. našao je slučajni prolaznik koji je bio u šetnji tim delom sela. Još nisu poznati motivi zbog kojih se Čačanin odlučio na ovaj čin.

Blic
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter