Izvor:
27.05.2019 u 11:48
0

DETALJI HAPŠENJA GORANA JANKOVIĆA: Čekićem udarao suprugu, taštu i tasta do smrti!

Goran Janković (37), osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu, uhapšen je danas u tom gradu nakon duge policijske potere, potvrdili su u MUP. Njega su, prema nezvaničnim informacijama, pronašli kod brodogradilišta.

– G. J. je uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje – navodi se u saopštenju MUP-a.

On je, kako se sumnja, čekićem ubio suprugu Mirjanu (32), taštu Nadu Pajić (57) i tasta Branislava Pajića (57), a zločin je izvršio u jutarnjim satima u novosadskom naselju Telep.

Kako se pretpostavlja, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Par je imao dvoje male dece, dva sina. Janković je često objavljivao slike svojih sinova, a ispod njih svi su im čestitali na divnoj porodici koju imaju.

Dečaci su prisustvovali zločinu, a stariji sin je potom pozvao svog ujaka, Mirjaninog brata koji je ubrzo došao.

Da podsetimo, ubijena Mirjana Janković 11. maja prijavila je supruga za nasilje. Kako Telegraf saznaje, tog 11. maja, policija je otišla u kuću dvoje supružnika, po Mirjaninom pozivu, na licu mesta je napravila zapisnik i podnela krivičnu prijavu za verbalno i fizičko nasilje.

Međutim, Goran nije zadržan u pritvoru, jer Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu nije donelo takvu odluku. Mirjana i Goran bili su nekoliko godina u braku i za to vreme se rastajali dva puta jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je u petak i ubijena.

Foto: Facebook/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter