Izvor:
30.05.2019 u 16:47
0

TRI OSOBE NASTRADALE OD KOIH JEDNO DETE: Još jedno se vodi kao nestalo nakon što se prevrnuo brod na Rajni!

Tri osobe su nastradale, među njima jedno dete, a još jedno dete se vodi kao nestalo nakon što se mali brod prevrnuo na Rajni, na granici Nemačke i Francuske.

U toku je akcija francuskih i nemačkih spasilaca koji traže nestalo dete, saopštila je policija.

Francuska spasilačka služba za region Donje Rajne porukom na Tviteru saopštila je da su helikopteri, ronioci, policija i vatrogasci uključeni u ovu opsežnu potragu.

Jedan policijski službenik je izjavio da je brod, koji je u jutros napustio nemačku obalu reke, sa četvoro putnika, potonuo blizu francuskog grada Gersthajma.

Još uvek je nejasno šta je prouzrokovalo ovu nesreću a ni informacije o o identitetu ili starosnoj dobi žrtava za sada nisu dostupne, navodi agencija.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter