Izvor:
01.06.2019 u 13:17
0

POLICIJA U BORU UHAPSILA NASILNIKA: Osumjičeni za porodično nasilje uhapšen sa arsenalom oružja!

Policija u Boru uhapsila je B.M. (65) iz tog grada zbog sumnje da je pre tri dana fizički napao svoju nevečanu suprugu, a prilikom hapšenja kod njega je pronašla i arsenal oružja i municije.

U saopštenju MUP-a se precizira da je prilikom dolaska na lice mesta, policija kod kod D.M. pronašla i pištolj „beretu" sa pet metaka.

Prilikom pretresa vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela automatsku pušku, kratež, vazdušni pištolj, osam detonirajućih kapisli, 367 komada raznovrsne pištoljske municije, 343 komada puščane municije i 80 patrona, tri štapa nalik na eksplozivni barut mase oko 634 grama i dva štapina dužine oko 6,5 metara.

D.M. se tereti da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

On je sproveden nadležnom tužilaštvu, nakon čega mu je mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter