Izvor:
05.06.2019 u 17:37
0

TRAGEDIJA U INDIJI: Još jedan napad leoparda, stradala beba!

Devetomesečna beba stradala je nakon što je iz jedne kuće na zapadu Indije leopard odvukao iz kreveta i pobegao s njom u šumu.

Dečak Svaraj Gurnul je spavao u krevetu sa roditeljima, a otac i majka su tek ujutro primetili da im je dete nestalo i organizovali su poteru.

Telo dečaka pronađeno je nekoliko kilometara dalje od kuće u selu Gadbori, saopštila je policija iz grada Čandrapura u indijskoj saveznoj državi Maharaštri.

Devetomesečna beba je sahranjena u selu istog dana, a nakon napada leoparda u selu su postavljene kamere u pokušaju da se uhvati opasna životinja.

Načelnik lovočuvarske službe Rama Rao izjavio je: "Čistimo žbunje oko sela i tamo ćemo instalirati solarne lampe kako bismo poboljšali vidljivost jer se čini da se leopard prikrao iz šikare".

Ovo nije prvi slučaj iznenadnih napada ovih opasnih životinja na stanovnike u Indiji. U aprilu ove godine osmogodišnji leopard ubio je dete koje je spavalo pored majke ispred njihove kuće u državi Gudžarat.

U februaru je leopard povredio petoro meštana kada je utrčao u uske ulice njihovog sela u državi Pandžab na severu Indije, a prošle godine četvoromesečno dete zadobilo je teške povrede nakon što ga je leopard zgrabio iz naručja majke koja je zajedno sa svojim suprugom sedela na motociklu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter