Izvor:
11.10.2016 u 15:00
0

KRAJ POTERE: Dileri koji su pravili haos u Arilju sami se predali policiji

Posle dva dana skrivanja, dvojica Ariljaca koji su automobilom pokušali da pokose patrolu policije, noćas su se predala policiji.

Prema saznanjima „Blica“, begunci za kojim se tragalo od noći između subote i nedelje, a koji se sumnjiče za proizvodnju velike količine marihuane, noćas su su došli u policijsku stanicu u Arilju i predali se.

Obojica su tokom noći sprovedena u Okružni zatvor u Užice.

Prilikom pokušaja hapšenja u selu Grivska, kraj zasada marihuane gde ih je čekala policijska zaseda, u noći između 8. i 9. oktobra, pobegli su patroli preteći policajcima pištoljem uprerenim kroz prozor. Policija je na to uzvratila vatrom usled čega je njihov automobil pogođen. Automobil je pronađen 600-700 metara dalje a u njemu marihuana i tragovi krvi.

Ispostavilo se da krvarenje jednog od dvojice osumnjičenih nije posledica ranjavanja metkom već od povrede zadobijene sletanjem vozila u kanal pored puta.

Blic.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter