Izvor:
27.06.2019 u 07:34
0

ŽENA POGINULA U EKSPLOZIJI U BEČU: Izvukli je iz ruševina zgrade, za jednim stanarom se još traga!

Posle eksplozije u jednoj bečkoj zgradi, u ruševinama je pronađeno telo žene.

Vatrogasne i policijske jedinice uspele su tokom noći da lokalizuju dvoje stanara ispod ruševina, od kojih je jedna pronađena žena, a za drugom osobom, koja ne daje znakove života, još se traga.

Ukupno 14 ljudi je povređeno u eksploziji, od kojih dvoje teško.

Među njima se nalazi muškarac koji je bio u zgradi za vreme eksplozije.

Nalazio se u teškom stanju, opasnom po život, ali su lekari uspeli da ga stabilizuju tokom noći, dok je još jedan muškarac zadobio teške posekotine od stakala koja su pala na njega.

Eksplozija se, najverovatnije, dogodila između drugog i četvrtog sprata, u zgradi u kojoj su bila 22 stana i 42 prijavljenih ljudi.

Tokom cele noći je policija tragala za nestalima, najpre "ručno", a potom i uz pomoć mehanizacije.

Portparol vatrogasaca Kristijan Fajler kaže da je ogromna količina delova zida i inventara na ulici i u zgradi, kroz šta mora da se vodi potraga za nestalima.

Pretpostavlja se da je dramu izazvao pokvareni kotao za grejanje na gas.

Komšije pričaju da su čuli jaku eksploziju, koja je potresla sve u okolini od 100 metara.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter