Izvor:
13.10.2016 u 18:15
0

NEVEROVATAN USPEH: Policija zaplenila 600 tona dizel goriva!

Zajedničkom akcijom policije u Smederevu i Poreske policije zaplenjeno je oko 600 tona dizel goriva bez prateće dokumentacije, vrednosti oko 85 miliona dinara, saopštio je danas MUP Srbije.

Kako se navodi, tom prilikom je uhapšena J.B. (41) iz Smedereva, kao odgovorno lice preduzeća, kojoj je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršila utaju poreza i neovlašćeno trgovala i skladištila akcizne proizvode.

Policija je u prostorijama preduzeća registrovanim za promet naftnim derivatima u Beogradu i u ;neregistrovanom skladištu kod Smedereva, ;otkrila pet rezervoara kapaciteta 1.2 tone, tri motorne pumpe, cevovod za pretakanje goriva i 983 hiljade dinara za koje se sumnja da potiču od nelegalne prodaje goriva.

Zajedno sa Tržišnom inspekcijom, gorivo je analizirano i utvrđeno je da je to evro-dizel stranog porekla, za koji se sumnja da potiče sa nekog od stranih brodova koji saobraćaju Dunavom, jer u gorivu nisu pronađeni markeri koje mora da sadrži gorivo na tržištu Srbije, navodi se u saopštenju.

Novosti.rs
Foto: MUP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter