Izvor:
14.10.2016 u 02:05
0

OSTAVILI CRTEŽE NA GROBU: Drugari Radenka (8) poslali srceparajuće poruke!

Dečak Radenko Nikodinović (8) sahranjen je u selu Kozjak u sredu. Na večni počinak ispratilo ga je čitavo selo, neutešni roditelji i rodbina.

Njegovi drugari napisali su potresne poruke, ostavili crteže, koje su spustili na grob malog dečaka. Uz poruke su uglavnom ostavljali crtali srca.

Na dan sahrane u Loznici i okolini su osvanuli bilobordi sa njegovim likom, uz poruku "Ne možemo da zaboravimo. Anđeli ne umiru".

Podsetimo, Radenko je polomio ruku 1. oktobra, prilikom pada sa tobogana, posle čega mu je stavljen gips u bolnici u Loznici. Ruka je počela da mu otiče, a roditelji su nekoliko puta išli kod lekara koji ih je vraćao kući.

Prebačen je u Institut za majku i dete u Beogradu, ali je preminuo u nedelju 9. oktobra, od posledica sepse.

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped lozničke bolnice, koga su roditelji preminulog Radenka optužili za dečakovu smrt, saslušan je juče u policiji u Loznici, gde je negirao odgovornost za smrt deteta.

Bojanić je saslušan u svojstvu građanina, a ispitivanje je obavljao dežurni tužilac. Kako nezvanično saznajemo, doktor Bojanić je pokušao da objasni da nije bilo propusta u njegovom radu i zbrinjavanju malog Radenka – saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Pogledajte, fotografije:

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/ Slavko Drko Jerotic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter