Izvor:
18.10.2016 u 20:58
0

BURAN DAN U PANČEVU: Napad na policiju, usledila hapšenja!

Policija je u Pančevu uhapsila sedam mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi u Njegoševoj ulici u tom gradu.

Incident se dogodio 16. oktobra oko 02.30, kada je, prilikom redovnog obilaska ugostiteljskih objekata u Pančevu, pomoćniku komandira i dvojici policajaca gost kafića u Njegoševoj ulici prijavio da mu je nepoznata osoba nožem nanela više ubodnih rana po grudima i leđima, saopštio je MUP.

Kada su policijski službenici ušli u ugostiteljski objekat zatekli su sedam mladića, koji su ih u nameri da pobegnu napali, a potom su fizički nasrnuli i na petoricu policajaca koji su u međuvremenu stigli u objekat. Tom prilikom, povređeno je troje policajaca, dodaje se u saopštenju.

Mladiće je policija ubrzo savladala i dovela u službene prostorije.

Zbog napada na policajce i građanina, N.P. (23), L.S. (21), B.Z. (24), M.Đ. (24), M.J. (20), S.S. (23) i M.S. (19) je određen pritvor.

B92
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter