Izvor:
13.08.2019 u 08:12
0

NEZAPAMĆENA NESREĆA U NOVOM KNAŽEVCU: Sin ubio oca, pa presudio sebi!

Tela Damira Terzina (40) iz Novog Kneževca i njegovog oca Svetislava (67) kojeg je on ubio nožem, a onda počinio samoubistvo tako što je popio veću količinu lekova, u njihovoj porodičnoj kući ležala su nekoliko dana, možda čak i čitavu nedelju.

Kako se nezvanično saznaje, na to ukazuje stanje tela koja je policija pronašla u subotu, nakon što su ih pozvale komšije, koje su posumnjale da nešto nije u redu, jer Damir danima nije izlazio, a svetla u kući su neprestano bila uključena.

– Tela Svetislava i Damira ležala su pored kreveta. Otac je bio zaklan nožem, a sin je popio dosta lekova. Oba tela su bila modra i stajala su tako nekoliko dana. Bio je užasno neprijatan miris – nezvanično smo saznali.

Zločin je otkriven tako što su komšije primetile da nakon smrti majke Ljiljane (64), koja se pištoljem ubila pre desetak dana na Katoličkom groblju, Damir ne izlazi iz kuće, nije ni pomerao "opel" koji je parkiran ispred kuće.

Upozoravajuće je bilo to što se svetla u kući ne gase i što ne radi klima uređaj. Protekle subote komšije su posumnjale da se nešto dogodilo, jer su znali da je Svetislav nepokretan i vezan za krevet, pa su pozvali policiju. Kada je patrola došla u Ulicu Stevana Doronjskog 9, u dvorištu su osetili neprijatan miris, pričaju komšije iz ulice.

– Čim se Ljilja ubila videlo se da nešto nije u redu. U kući i ispred nje kao da nije bilo znakova života. Poslednjih dana smo primetili da su svetla u kući neprestano uključena i da ne radi klima uređaj. Prvi komšija je pozvao policiju da pogleda šta se događa. Kad je patrola došla, već u dvorištu su osetili neprijatan miris. Pozvali su forenzičare i kada su ušli u kući zatekli su dva leša. Tela Svetislava i Damira ležala su pored kreveta. Otac je bio zaklan nožem, a sin je popio dosta lekova. Oba tela su bila modra i stajala su tako sigurno nekoliko dana – ispričao je " jedan komšija porodice Terzin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter