Izvor:
22.10.2016 u 19:12
0

IDENTIFIKOVANE UBICE IZ ŠAPCA: Policija uhaspsila jednog, za drugim se intenzivno traga!

Policija u Šapcu identifikovala je dva muškarca koji se sumnjiče za teško ubistvo 22-godišnjeg mladića iz tog grada, a potom i uhapsila jednog od njih, dok se za drugim traga, saopštio je danas MUP.

Sumnja se da su F.M. (20) i još jedan muškarac, sinoć u ulici Stojana Čupića u Šapcu prišli mladiću, da bi mu kasnije jedan od njih oštrim predmetom naneo višestruke povrede tela i glave, od kojih je preminuo u šabačkoj opštoj bolnici.

Zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u saizvršilaštvu, F.M. će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu, dok se za drugim muškarcem, koji je identifikovan, intenzivno traga.

Tanjug
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter