Izvor:
19.08.2019 u 11:58
0

JEZIV PRIZOR NA BAZENU U SPORTSKOM CENTRU: Nesrećnom čoveku nije bilo spasa! (FOTO)

Sve se odigralo oko podneva.

Muškarac star 54 godine iz okoline Niša preminuo je danas na bazenu Sportskog centra Čair, nakon što je, kako se sumnja, doživeo infarkt. Sve se odigralo oko podneva, a prema prvim informacijama, on je plivao u bazenu kada mu se slošilo.

Spasioci su ga izvukli iz vode, intervenisali su i lekari ali je preminuo uprkos naporima da mu spasu život.

– Samo što je kročio u vodu, najverovatnije ga je udario infarkt. Spasioci su ga odmah izvadili, a dvoje lekara koje imamo na bazenu su odmah pritrčali da mu ukažu pomoć – rekao je direktor SC Čair Dragan Perić.

On je dodao da je Hitna pomoć brzo stigla i nastavila s reanimacijom, ali bez uspeha. Perić je napomenuo da je nedavno na bazenu jedna osoba doživela infarkt, ali da su lekari na bazenu uspeli da je reanimiraju.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter