Izvor:
09.09.2019 u 16:13
0

TRAGIČNO PREMINULI GRU JE VOLEO SAMO NJU: Rodila mu je dvoje dece! (FOTO)

Reper Dalibor Andnov Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Hitna pomoć stigla je na lice mesta, ali su konstatovali smrt.

Dalibor Andonov Gru ostvario je dečački san da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece. Danica je reperu pružala podršku oduvek, a mnogi je se sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici – rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/printscreen (danicaandonov)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter