Izvor:
29.09.2019 u 18:51
0

PORODICE ZABRINUTE: U toku je opsežna potraga za preživelima sa potonulog broda!

Opsežna akcija potrage i spasavanja preživelih nakon što je u Atlantskom okeanu u subotu uveče pod naletom uragana potonuo francuski brod "Burbon Rod", za čijim je kormilom bio hrvatski kapetan, još se nastavlja.

Kapetan broda bio je Dimo Miškić iz Šibenika, a na brodu je u trenutku brodoloma u teritorijalnim vodama Martinika bilo još 13 članova posade, od kojih su za sada pronađena trojica.

Trojica spasenih članova posade su Ukrajinci, preneo je portal Indeks.

"Potraga se nastavlja s punom podrškom regionalnog centra za nadzor i spasavanje Croš AG i francuske mornarice. Pet komercijalnih brodova promenilo je kurs kako bi pomogli ekipama za spasavanje. Avion ''falkon 50'' francuske mornarice i avion američkog centra za uragane obavili su nebrojene letove nad područjem potrage. Francuska fregata ''Ventoz'' i helikopter ''Panter'' se pridružuju intervenciji sutra, 30. septembra", poručili su iz "Burbona".

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter