Izvor:
30.10.2016 u 14:40
0

STRAVIČNA NOĆ U VALJEVU: Ušao u noćni klub i počeo nasumično da puca! Jedan mrtav, troje ranjeno!

Mladić je ubijen, a trojica su ranjena u pucnjavi koja se noćas, oko 2 časa iza ponoći, dogodila u noćnom klubu „Zipa“ u centru Valjeva.

Do pucnjave je došlo kada je za sada neidentifikovani muškarac, koga prethodno obezbeđenje ovog noćnog kluba u Knez Miloševoj ulici nije pustilo da uđe u objekat, nasumice pucao iz pištolja kroz stakleni izlog kafića u kojem je u tom trenutku bila svirka i veliki broj gostiju. On je, po našim saznjanjima, ispalio nekoliko metaka.

Od posledica ranjavanja preminuo je D. D. (24) iz Valjeva. On je u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša, dovezen u urgentni centar, pokušana je reanimacija, ali je podlegao povredama.

D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, a D. P. (40) je ranjen u nadkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, van živoptne opasnosti.

U pucnjavi je povređen i S. P. (34) ali, kako kažu u bolnici, on je posle ukazane pomoći otpušten kući.

Policija intezivno traga za muškarcem koji je pucao kroz izlog „Zipe“.

Izvor:Alo
Foto:Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter