Izvor:
31.10.2016 u 18:55
0

Nezapamćeno samoubistvo u Nišu: Muškarac ogolio žice produžnog kabla i priključio ih na struju!

Nišlija star 63 godine izvršio je jutros samoubistvo tako što je obmotao ruke produžnim kablom, a zatim ga uključio u struju. Nezapamćena tragedija dogodila se jutros oko sedam sati u kući samoubice u niškom selu Lalinac. Kako saznajemo, čovek se brižljivo pobrinuo da ne preživi strujni udar.

Samoubica je ogolio žice na produžnom kablu, obmotao ih oko prstiju obe ruke, uključio ga u utikač a zatim pritiskom tastera na gajtanu aktivirao dotok struje..

– Pronašao ga je rođak koji je obavestio Hitnu pomoć. Međutim, lekari nisu mogli ništa da učine, tim pre što je telo bilo pod naponom pa su morali da sačekaju da struja bude isključena – kažu naši sagovornici iz istrage i dodaju da se ovakav slučaj suicida ne pamti u Nišu.

Telegraf.rs
Foto: weather-forecast.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter