Izvor:
16.10.2019 u 05:36
0

VELIKA ZAPLENA HEROINA NA SLOVENAČKOJ GRANICI: Vrednosti preko MILION EVRA!

Slovenačka policija je saopštila da je u međunarodnom putničkom vozu koji je iz Turske išao u Austriju otkrila više od 13 kilograma heroina i uhapsila državljanina Srbije kod koga je pronađena droga.

Kako se navodi u saopštenju, droga je otkrivena prilikom kontrole voza na stanici Dobova, pri ulasku voza u Sloveniju, a nalazila se u vagonu koji koristi osoblje.

Policija je saopštila da je u torbi za koju je utvrđeno da pripada 35-togodišnjem državljaninu Srbije nađeno više od 13 kilograma heroina u 25 paketića.

Srpski državljanin, koji je u vozu bio deo osoblja, uhapšen je i određen mu je pritvor, a preti mu kazna zatvora od pet do 15 godina ako bude osuđen za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu drogama.

Policija na osnovu prvih saznanja sumnja da je osumnjičeni deo šireg kriminalnog lanca krijumčara i prodavaca droge, pa u tom pravcu i vodi dalju istragu, a vrednost zaplenjenog heroina procenjuje se na 1,33 miliona evra, navodi se u saopštenju slovenačke polilcije.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter