Izvor:
02.11.2016 u 01:02
0

Novi detalji ubistva u Valjevu: Svaki metak bio je namenjen Damjanu!

Uhapšeni Sreten Nikolić (22) nije nasumično pucao u klubu "Zipa", već je svaki od ispaljenih metaka bio namenjen nastradalom Damjanu Dragojloviću, pokazuju novi detalji istrage.

Valjevo je i dalje u šoku zbog zločina koji se dogodio u noći između subote i nedelje u noćnom klubu u centru grada. Jedan mladi život je ugašen, a još troje ljudi je ranjeno. U krivičnoj prijavi policije protiv Nikolića delo je kvalifikovano kao teško ubistvo. Novi rezultati istrage, uključujući i izjave mnogobrojnih svedoka, ukazuju na to da se Nikolić posle incidenta na ulici ispred kluba "Zipa" vratio sa pištoljem upravo sa namerom da puca u Dragojlovića.

Pošto je prvo ispalio dva metka u ulazna vrata i izlog kafića, on je ušao u objekat i cev pištolja uperio u Dragojlovića, koji je, videvši ga, počeo da beži u donji deo kluba. Svi meci koje je uhapšeni ispalio išli su u pravcu poginulog, a tri su ga pogodila u leđa i nanela mu smrtonosne rane. Drugi hici pogodili su Damjanovog druga D. M. (26), koji se nalazio sa njim u društvu, i D. P. (40), gosta kluba koji se nalazio na liniji vatre. Sreća i gotovo čudo je da nije bilo više povređenih, s obzirom na to da je lokal bio pun gostiju – priča izvor.

Pre zločina, kako dodaje, Damjan i Sreten su imali verbalni i fizički sukob ispred objekta. Iako je tada Nikolić izrekao pretnju "dizanjem u vazduh dinamitom", po izjavama svedoka, prisutni su uspeli "da spuste loptu" i izgledalo je kao da su mladići izgladili sukob. Međutim, Damjan je ušao u klub i stao u blizini ulaznih vrata, a Sreten je otišao po pištolj, vratio se posle 15 minuta i počinio zločin.

Naš sin jeste bio vatreni navijač Zvezde, ali nije bio huligan. Radio je u klubu "Zipa" kao član obezbeđenja, ali ne da bi sprovodio, nego da bi sprečavao nasilje. Svako može da potvrdi da nije bio nasilan i nije ni kao pripadnik obezbeđenja niti kao "delija" učestvovao u prethodnim sukobima koje je ubica imao s njima. Ostali smo bez njega, ali nećemo odustati od toga da se dođe do pravde – priča u šoku i neverici Damjanov otac Vlatko. On i supruga Ljiljana imaju starijeg sina Matiju, kome je uskoro trebalo da pripremaju svadbu.

Alo
Foto: Facebook/Damjan Dragojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter