Izvor:
19.10.2019 u 21:01
0

SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Obljubio POLUSESTRU, zatim sebi PRESUDIO!

* Danijel S. (22) iz sela Gornje Krnjino kod Babušnice, obesio se u šupi porodičnog domaćinstva

* On je to uradio nakon što je majka prijavila da je obljubio njenu ćerku, a svoju dvanaestogodišnju polusestru J. R.

* U petak je policija došla u selo u nameri da privede Danijela, ali su ga našli obešenog o gredu u šupi pored kuće

– Njegova majka je prijavila da je on 14. oktobra u selu Gornje Krnjino, u porodičnoj kući zahtevao od devojčice da imaju seksualne odnose. Devojčica to nije prihvatila, a on joj je zatim skinuo donji deo odeće i donje rublje i seksualno je uznemiravao i zlostavljao. Narednog dana, navela je majka, situacija se ponovila, i devojčica joj je tada sve ispričala, pa je ona prijavila sina – saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Još se utvrđuju šta se tačno dešavalo u Gornjem Krnjinu poslednjih dana, tačnije od kada se Danijel vratio iz Vojvodine gde je otišao sa majkom, da za nadnicu beru jabuke, i od kada se njegova polusestra J. R. došla iz Babušnice, gde ju je Danijela ostavila na čuvanje prijateljici. Devojčici je navodno nešto zasmetalo kod te žene pa se sama vratila u selo, a ubrzo je došao i Danijel uz izgovor da toliko para može da zaradi i u selu, gde je sekao drva, a i da brine o sestri koja je bila sama – pričaju meštani.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva/ Twitter/ObserverEnergy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter