Izvor:
02.11.2016 u 16:17
0

Dogovor sa Tužilaštvom: Žena Marka Bulata konačno priznala čija je bila zaplenjena droga!

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, koja je u septembru demantovala da je privođena u velikoj policijskoj akciji "Cunami", sklopila je dil sa Višim tužilašrtvom u Beogradu.

Marija je priznala da je od dilera kupila dva grama kokaina, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu.

Ona je, kako navodi "Kurir", potvrdila da je drogu kupila za sopstvenu upotrebu. Ukoliko sud prihvati nagodbu, biće kažnjena uslovno tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.

– Postupak protiv Marije Nikolić i dilera uhapšenih u akciji "Cunami" vodilo je Više tužilaštvo u Beogradu. Ona je priznala krivicu i sklopila sporazum o priznanju krivice, koji bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. Ako bude potvrđen, Marija neće ići u zatvor u narednih godinu dana ukoliko ne potvrdi krivično delo. Međutim, ako joj se dogodi da je policija ponovo uhvati kako kupuje drogu, moraće da provede tri meseca u zatvoru – objašnjava sagovornik tog lista.

Supruga Marka Bulata privedena je 11. septembra u velikoj policijskoj akciji i kojoj su uhapšene desetine narko-dkilera, silovatelja i pljačkaša. Navodno, inspektori su pratili dvojicu dilera koji su u njeno poštansko sanduče ubacili paketić droge. Sačekali su da vide ko je kupac i tada je Bulatova žena privedena.

Kurir
Foto: Facebook/marko.bulat.98

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter