Izvor:
02.11.2016 u 20:29
0

Sramota na Kosovu: Starca (85) pretukli u Gračanici i naneli mu teške telesne povrede, unuke vezali da ne mogu da pozovu pomoć!

Osamdesetpetogodišnji starac pretučen je u svojoj kući u Gračanici, a pretuklo ga je više maskiranih lica, javio je Radio Gračanica.

Kako je navodi Radio Gračanica, više počinilaca sa fantomkama na glavama napalo sinoć nešto posle 20 časova i brutalno pretuklo Vojislava Popovića dok su njegovoj unuci, koja živi u istoj kući, u ulici Janićija Popovića, vezali ruke i na taj način je sprečili da pozove pomoć.

Prva pomoć pretučenom starcu ukazana je na hirurškoj klinici u Gračanici, a dežurni lekar i upravnik Hirurgije Dragan Perić kaže da se radi o teškim telesnim povredama.

– Pacijent je dovezen kolima Hitne pomoći, a u trenutku prijema bio je svestan i orijentisan. Na levoj strani lica imao je više povreda i razderotina, koji smo sanirali. Levo oko mu je bilo potpuno zatvoreno od otoka, a postoji povreda i nosa zbog čega smo pacijenta uputili na dalje lečenje u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici.

Vidno uznemireni stanari ulice, kao i rođaci pretučenog starca uputili su apel policijskoj službi u Gračanici da hitno pronađe počinioce, kao i da pospeši bezbednost građana na ovom prostoru.

– Ovo je strašno i mi se, posle brojinih krađa koje se i sada dešavaju, a i ovog brutalnog napada, ne osećamo nimalo siguno. Pitam se da li treba da nekog ubiju, pa da policija reaguje, jer počinioci uvek ostanu nepoznati”, rekla je za Radio Gračanicu Gorica Popović – rođaka pretučenog Vojislava.

Policija je izvršila uviđaj.

Tanjug
Foto: Twitter/SavaJanjic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter