Izvor:
22.10.2019 u 12:48
0

OKRUTNI NAPADAČI HARAJU OSLOM: Poginule dve bebe!

Naoružani muškarac koji je ukrao ambulantna kola u severnom delu Osla povredio je tri osobe kada je udario u njih, od kojih su dve bebe, saopštile su norveška policija i bolnički zvaničnici.

Muškarac je uhapšen nakon što je policija pucala u kola, a policija navodi da on nije zadobio ozbiljne povrede, prenosi Rojters.

-Dve bebe su povređene nakon što je napadač kolima Hitne pomoći udario porodicu. Radi se o blizancima starim sedam meseci i one su zbrinute- rekao je portparol bolnice.

U incidentu koji se dogodio u predgrađu Osla Toršovu, učestvovala su dva vozila hitne pomoći – jedna koja je ukrao napadač i druga kojima su radnici bolnice pokušali da ga zaustave.

"Policija je ubrzo stigla i uhvatila napadača", prekao je portparol.

Policija je odbila da incident protumači kao namerni napad.

"Naoružani muškarac ukrao je ambulantno vozilo, odvezao se i udario nekoliko osoba. sada smo ga uhvatili", rekao je portparol policije.

Norveška NRK televizija prenela je da je u incident verovatno umešana još jedna osoba za kojom se traga.

Okolne ulice su blokirane, a teren policija pretražuje i helikopterima.

tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter