Izvor:
03.11.2016 u 15:38
0

Drama u Beogradu: Momci izvukli deku iz auta i surovo ga pretukli, jer je napravio prekršaj u vožnji!

Beogradska policija traga za dvojicom muškaraca starih između 30 i 40 godina jer su juče na uglu ulica Prvomajske i Jurija Gagarina zbog prvenstva prolaza penzionera Savu M. (70).

Nesrećni čovek je sa teškim povredama primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi i nalazi se van životne opasnosti, ali ima mnogobrojne prelome, pišu beogradski mediji.

– Bili su besni što je starac pogrešio u saobraćaju, pa ga je jedan od mladića izvukao iz automobila, udario ga pesnicom u glavu i stomak. I drugi je dotrčao i šutnuo ga u rebra i nogu. Zatim su ostavili starca da jauče od bolova, a oni dali gas i pobegli u nepoznatom pravcu – objašnjava izvor Monda.

Policija je raspisala potragu za vozačem i suvozačem iz „mercedesa” beogradskih tablica crne boje.

Izvor:Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter