Izvor:
03.11.2016 u 18:34
0

Užas u Pančevu: Preminuo pregaženi biciklista, vozač pobegao, hteo da zakopa automobil, ali je uhapšen!

Policija u Pančevu uhapsila je D.K. (1984) iz okoline Bele Crkve, zbog postojanja osnovane sumnje da je upravljajući neregistrovanim vozilom "zastava jugo" udario u biciklistu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, saopšteno je danas iz MUP-a.

Kako je navedeno, osumnjičeni je nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, a automobil je pokušao da sakrije zakopavanjem u zemlju na nepristupačnom delu terena u okolini Kovina.

Policijski službenici su nakon četiri dana potrage identifikovali izvršioca tog teškog krivičnog dela i pronađeno je vozilo koje je na nesvakidašnji način izvršilac pokušao da sakrije.

Osumnjičenom D.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter