Izvor:
04.11.2016 u 03:42
0

Pročitajte potresnu ispovest žene koju je brutalno silovao i maltretirao polcajac iz Aleksinca: Pretio je da će ubiti i mene i sebe!

Žena Z. R. koju je silovao policajac Z. C. u Aleksincu bila je sa njim u vezi skoro godinu i po dana. On je često prema njoj bio nasilan, ali ga je ona trpela iz straha. Policajac Z.C. je danas saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Kada bih išla da radim da prehranim decu, optuživao me je da idem na štajgu da se kurvam… Nije me puštao nigde da mrdnem sama, ni to mu nije bilo dovoljno, nego me je ponizio na najgori mogući način – priča Z. R, koja je optužila aleksinačkog policajca Z. C. da je šest dana držao u zatočeništvu i silovao.

Na početku veze sve je delovalo drugačije.

Kada smo stupili u vezu nadala sam se da će nam biti lepo. Ja udovica, on razveden, smatrala sam da će nam biti bolje zajedno nego da budemo sami. Međutim, on je od početka bio nasilan, tukao me je i maltretirao, uvek je bio strašno ljubomoran. Prošle srede pozvao me je telefonom da odemo na kafu. Kazala sam mu da ne mogu jer sam sutradan imala zakazan pregled kod lekara. On mi je odgovorio da ne brinem, da želi da se vidimo na kratko i da će me vratiti kući – priča ova žena.

Nije ni slutila tada šta je čeka.

Ušla sam sa njim u auto i odvezli smo se do stočne pijace u Aleksincu koja je od moje kuće daleko šest, sedam kilometara… Tu me je u kolima držao četiri dana, u sredu mi je dao da pojedem jednu pljeskavicu, a u subotu paštetu, to je bilo sve… – kaže Z. R.

Policajac je bio nag, iako je u okolini bilo ljudi.

Upozorila sam ga, a on je odgovorio “Šta kog briga šta ja radim u mojim kolima?” I onda su počele moje muke koje bi prestajale samo kada bi se uspavao – drhtavim glasom govori zlostavljana žena i dodaje:

– Kazao je da će ubiti i mene i sebe, ali sam i to priželjkivala samo da prestanu moje muke. Tek posle četiri dana u kolima odveo me je u svoj stan gde je nastavio da me napada, pustio me je tek u ponedeljak kada sam bila skoro mrtva.

Telegraf.rs
Foto: Telegraf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter