Izvor:
08.11.2019 u 11:39
0

UMESTO KOZMETIKE I SVEĆA, PRONAŠLI ZLATO: Carinici u Bogojevu OTKRILI PAKET PUN VREDNOG NAKITA! (FOTO)

Carinici su na Bogojevu u kabini moldavskog kamiona otkrili paket pun zlatnog nakita.

Prekršaj je otkriven 7. novembra kada je na ulaznu kontrolu stigao kamion moldavskih registarskih oznaka, koji je iz Poljske ka Ukrajini prevozio različitu robu – kozmetiku, sveće, tehniku i ambalažu.

Pregledom kamionske kabine, na ležaju, ispod posteljine i ličnih stvari, pronađena je kartonska kutija puna zlatnog nakita u originalnom pakovanju.

Vozač kamiona, 48-godišnji Moldavac, u svojoj izjavi je napisao da je reč o pošiljci koju je preuzeo u Sloveniji, da bi je za ugovorenu novčanu nadoknadu isporučio u Ukrajini.

Na osnovu cena pronađenih na internetu ukupna vrednost oko 30 zlatnih orglica, narukcvica i prstenja procenjena je na oko 1.700 dolara.

Izvor: Tanjug.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter