Izvor:
06.11.2016 u 16:15
0

Marjanovići na Zadušnice posetili Jelenin grob: Mala Jana konačno shvatila da je…

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović obišao je juče njen grob, a potom je sveću zapalio i na nasipu na kom je pronađeno njeno telo.

Od jezivog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno 3. aprila u kanalu punom vode u naselju Crvenka kod Borče, prošlo je nešto više od sedam meseci, a ubica je i dalje na slobodi.

Pevačicin suprug juče je ponovio za Kurir da ne gubi nadu da će monstrum biti pronađen.
– Bez Jece je još uvek teško i biće dok god sam živ. Sedam meseci živimo u paklu. Ne sumnjam da će policija pronaći monstruma koji nam ju je oteo na ovakav način. Siguran sam da daju sve od sebe – rekao je Marjanović.

On dodaje da mu je sada najvažnija budućnost ćerke Jane, kojoj se maksimalno posvetio.
– Radim sve što bi radila i Jelena. U poslednje vreme mi se čini da je znatno napredovala, kao i da se više ne povlači u sebe kao što je ranije – priča Zoran.

Na pitanje da li pita za pokojnu baku, Jeleninu majku Zoricu Krsmanović, koja ju je često čuvala, on odgovara:
– Zoka joj je pre smrti rekla da ide u banju i Jana je neko vreme zapitkivala. U jednom trenutku sam joj nagovestio da postoji mogućnost da se baka Zoka ne vrati više jer je mnogo bolesna, a ona mi je na to rekla: „Sad više nemam ni mamu ni babu.“ Tu se priča završila – ispričao je Zoran.

On kaže da Jana još uvek ne zna kako je izgubila majku, a da se on polako priprema za razgovor na tu temu.
Plašim se da će neko od njenih drugara da joj ispriča detalje i da će dete tako izgubiti poverenje u mene. Ionako je već osuđena na to da pored gubitka majke živi i sa najcrnjim optužbama na račun njenog oca i najbliže porodice – tvrdi on.

Marjanović se potom osvrnuo i na sve lošije zdravstveno stanje svog oca.
– Preživeo je već jedan infarkt, a kada mu je prija umrla, umalo nije imao još jedan udar. Oporavlja se teško, ne može da hoda – kaže Marjanović.

Kurir
Foto; Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter