Izvor:
09.11.2019 u 21:12
0

SEOSKA KUĆA ODLETELA U VAZDUH: Greškom ubijeno tri vatrogasaca!

Jedan prezaduženi Italijan je minirao svoju seosku kuću da bi došao do para od osiguranja, ali je greškom ubio tri vatrogasca koji su mu pritekli u pomoć.

Tužilac Enriko Ćeri je izneo da je Đovani Vinćenti istražiteljima rekao da je nameravao da eksplozijom raznese svoju seosku kuću u Pijemontu, na severozapadu Italije, tako što bi minirao kante s benzinom, ali navodno je pogrešio s tajmerom povezanim s kantama i time izazvao dve eksplozije.

Kada su, posle prve eksplozije, u utorak ujutro, vatrogasci došli ​​do seoske kuće, dogodila se druga, jača eksplozija.

Vinćenti je pritvoren u petak.

Tužilac je Ćieri je danas rekao novinarima da je Vinćenti rekao istražiteljima ;da nije nameravao da ubije vatrogasce.

Tužilac je rekao da je palikuća mogao da spreči pogibiju da je vatrogascima rekao šta je uradio – da u kući ima miniranih kanti s benzinom.

Istražitelji su u kući našli priručnik za tajmer s kojim je Vinćenti petljao i pogrešno ga podesio.

Teevizija "Skaj TG24" je javila da je seoska zgrada bila renovirana i da je dve godine bila neuspešno nuđena na prodaju.

Sahrani tri vatrogasca u petak su prisustvovali ;italijanski premijer Đuzepe Konte i drugi zvaničninici.

Izvor: B92
Foto: createdigital.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter