Izvor:
14.11.2019 u 13:21
0

IZBEGAO DEVET METAKA U SAČEKUŠI Otac niškog pekara: Bog ga spasio, nikome ne duguje! (FOTO)

Nišlije iz naselja Durlan u Ulice Despota Đurđa rano jutros je probudila i uznemirila pucnjava kod porodične kuće broj 51.

– Pucano je na mog sina Milana (33). Bio je oko četiri ujutro i spavali smo. Znali smo da on ide rano na svoj posao u pekaru pa kad su nas pucnji probudili požurio sam na terasu da vidim šta se događa. Ispred kuće nije bilo ni Milana, ni njegovog automobila, ali tek što sam se vratio u krevet pozvao me je telefonom i rekao da je jedva izvukao živu glavu jer je neko pucao na njega sa devet hitaca – priča Miroljub Radisavljević.

Kako dodaje, cela porodica je uznemirena ovim napadom i napominju da Milan "nije kriminalac" i "nema neprijatelja.

– Nikom ne duguje ništa, porodičan je čovek i svoju platu zarađuje u pekari, ima malo dete. Bog samo zna da li ga je neko pomešao s nekim pa je na njega pucano ali je sumnjivo da mu prirede sačekušu baš u četiri ujutro kad ide na posao – kaže uplašeni Nišlija.

SERIJA OBRAČUNA U NIŠU: Posle sačekuše za pekara, SAD BAČENA I BOMBA! (FOTO)

Kako dodaje, on ne veruje da je napad bio slučajan.

– Nije to slučajno, nije niko hteo da ga opljačka ili otme auto, bila je to klasična sačekuša ali ne znamo motiv. Sin je sada u policiji, tamo su i kola, čuo sam da su pogođena sa nekoliko metaka. Hvala Bogu da i on nije pogođen – kaže otac napadnutog muškarca.

Drama se, prema prvim saznajima, odigrala veoma brzo. Kad je Milan krenuo prema svom automobilu iz polumraka je izašao čovek koji je krenuo ka njemu i latio se oružja. Na njegovu sreću brzo je primetio napadača, pa ja uspeo da uskoči u kola i ode sa lica mesta.

Pucnji u praskozoreje probudili su i komšije, međutim Nišlije ne žele da pričaju o ovom napadu.

Svi kažu da je napadnuti Milan porodičan čovek i da nije sklon kriminalu.

Policija je obavila uviđaj i na osnovu tragova sa lica mesta, rečima napadnutog i snimaka sa sigurnosnih kamera biće utvrđeno ko je napadač i da li je meta bio Milan ili neko drugi.

Niška polciija je u međuvremenu potvrdila da se prethodne noći dogodio još jedan napad, ali srećom nikom nije povređen. Takođe, u niškom naselju Durlan tačnije centralnoj Knjaževačkoj ulici na prodavnicu PVC stolarije bačena je bomba kašikara.

Eksplozija se dogodila posle ponoći, srećom kad ima malo prolaznika i automobila, pa niko nije povređen. Pričinjena je samo materijalna šteta na portalu prodavnice razbijanjem stakla. Bombaš je brzo pobegao tako da praktično nema očevidaca ali u okolini prodavnice postoje objetaka sa video nadzorom pa se očekuje da brzo bude otkriven i pronadjen.

Istraga je u toku.

Izvor: blic.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter