Izvor:
24.11.2019 u 22:23
0

UHAPŠEN NASILNIK (28) SA SNIMKA Šamarao devojku u Novom Sadu, zabranjen mu prilazak žrtvi

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je potresao Srbiju, na kojem se vidi kako mladić svom snagom udara devojku u glavu, ali brzom akcijom policije 28. godišnji M.B. je danas identifikovan i uhapšen u Novom Sadu.

Novi slucaj nasilja nad ženama, ovog puta zabeležen je i kamerom, a kako je tvrdila osoba koja ga je postavila na Tviteru, radilo se o napadu na ženu u Novom Sadu.

Napad na devojku (25) desio se u četvrtak, 21. novembra, u Bulevaru Patrijarha Pavla u Novom Sadu. Nezvanicno iz novosadske policije kažu da, pošto su danas videli snimak, uspeli su da identifikuju i uhapse napadača M.B. koji je dao izjavu u policiji. Izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom.

Izjavu o tome šta se dogodilo tog dana daće i napadnuta devojka sa snimka koja nije prijavila napadača.

Na snimku se vide muškarac i žena kako se raspravljaju na parkingu, nakon čega se žena kreće unazad i pokušava da se zaštiti rukama, a muškarac joj se približava i šamara je.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter