Izvor:
29.11.2019 u 15:35
0

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA SMRTI: Zakucao se u kombi i usmrtio troje ljudi! (FOTO)

Niška policija uhapsila je vozača šlepera G. B. (46) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on danas na auto-putu Beograd – Niš, kod mesta Gornja Trnava, upravljajući kamionom udario u kombi koji se nalazio u zaustavnoj traci. Tri osobe iz kombija su poginule, a osam je povređeno.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je policija.

Podsećanja radi, na licu mesta danas su se mogli videti stravični prizori – beli kombi koji je prevozio radnike je potpuno smrskan u zadnjem delu nakon udara kamiona i tela nastradalih koja su pokrivena crnim kesama.

Izvor: Blic.rs
Foto:youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter