Izvor:
02.12.2019 u 02:54
0

BROMAZEPAMOM POKUŠALA DA USMRTI DVA MUŠKARCA: Uhapšena penzionerka serijska trovačica!

Dušanka T. (69) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je svojim bivšim kolegama iz fabrike „Lola“ Dragiši J. (85) i Čedomiru B. (89) podmetala veće količine opasnog sedativa „bromazepama“ u hranu u nameri da ih ubije jer im je dugovala veću svotu novca.

Obojica staraca su, srećom, preživela, a trovačica je juče uhapšena u svom stanu u Železniku zbog sumnje da je počinila dva pokušaja ubistva iz koristoljublja.

Pao pod sto

Kako saznajemo, sumnja se da je ona 1. novembra došla u stan Dragiše J., kome je navodno dugovala novac, i u hranu mu stavila više bromazepama. Nesrećnog čoveka pronašla je ćerka bez svesti ispod stola. – Ona je već duže vremena bila u kontaktu s Dragišom. Nekoliko godina unazad mu je s vremena na vreme sređivala stan i spremala hranu.

Navodno, za to vreme ona je od njega pozamljivala određenu količinu novca. Suma koja se pominje, a koju ona navodno duguje Dragiši, iznosi oko 30.000 evra – objašnjava za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da tu ništa ne bi bilo sumnjivo da Dušanka sličnu stvar nije uradila i sa komšijom 25. novembra. – Tog Čedomira B. pronašla je snaja s glavom na stolu. Čovek je bio bez svesti. Tada je klupko počelo da se odmotava i da se ova dva slučaja dovode u vezu. Njih troje se znaju jer su svojevremeno radili zajedno u „Loli“, a ona je jedina koja je posećivala obojicu – rekao je naš sagovornik.

U neverici

PORODICA UHAPŠENE ŠOKIRANA

Porodica osumnjičene trovačice saznala je juče od reportera Kurira da je ona uhapšena. – Ne možemo da verujemo da je tako nešto uradila sebi, ali i nama. Ona je bila oduvek samostalna, vesela… Dešavalo se da joj pomažemo sa plaćanjem računa, ali se nikada nije žalila da nema novca ili da ima neki problem. Niko od nas je ne bi ostavio bez hleba i bez osnovnih stvari za život. Ne znam šta joj je bilo i zašto, i kako je uopšte mogla da rizikuje nečiji život. I to je veliki novac, pa 30.000 evra je dovoljno da se kupi stan. Ne znam šta je radila s tim novcem – rekla je za Kurir izbezumljena Dušankina snaja.

Nije vraćala dugove

Komšije u zgradi u kojoj je Dušanka T. uhapšena kažu da je ona bila poznata po tome što je pozajmljivala novac.

– Često je tražila novac na pozajmicu, ali ga je teško vraćala. Reč je o druželjubivoj ženi i svi smo u čudu da je tako nešto mogla da uradi. Družila se tu s komšijama, znala je da popije pokoje pivo u parkiću, ali ovo je za sve nas šok – rekao je komšija koji nije želeo da mu pominjemo ime.

U razgovoru s rođacima uhapšene žene saznali smo da je ona rano ostala bez muža i da ima sina, snaju i unuke. – U čudu smo da je tako nešto uradila. Njena snaja je iz te ulice i to su joj zapravo komšije. Ne znam kako će oni reagovati na ovo. Dušanka ranije nije imala nikakvih problema, bar se nije žalila. Nikako mi ne ide ovako nešto s njom. Verujem da joj se nešto strašno desilo čim je uradila ovako nešto. Sreća za te ljude što su živi – kaže jedna od rođaka.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter