Izvor:
05.12.2019 u 11:07
0

JEZIVI ZLOČIN KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: DEČAK U DONJEM VEŠU BEŽAO OD OČUHA MONSTRUMA! Krvav uleteo u pekaru, a onda…!

Javnost u Rusiji šokirao je zločin koji se u utorak desio u gradu Mendeljevsku, u republici Tatarstan. Tamo je 41-godišnji meštanin Ajnur Harisov u alkoholiziranom stanju na smrt nožem izbo bivšu suprugu Angelinu, 19-godišnjeg pastorka i svog 2-godišnjeg sina.

U kući u kojoj se desio stravičan zločin bio je i 11-godišnji Nikita, pastorak Ajnura Harisova, koga su u noći probudili krici. U tom trenutku očuh je već ubio njegovu majku i starijeg brata, a 2-godišnji brat je vrištao.

Nikita je skočio iz kreveta, ali ga je očuh napao nožem, a zatim naredio da se vrati u sobu jer će se "kasnije njime pozabaviti". Zaključao je sva vrata, ali je Nikita razbio prozor i bosonog, u donjem rublju, sav krvav, pobegao u hladnu noć.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter