Izvor:
12.11.2016 u 01:22
0

Monstruozno delo u Beočinu: Nemilosrdno ubijeni pas i štene, iz sačmarice!

Dva psa pronađena su mrtva danas u Beočinu, a ubijeni su tako što im je iz neposredne blizine pucano u glavu, najverovatnije iz sačmarice, saznaje "Blic".

Užas se dogodio noćas, a iz udruženja "Ljubitelji životinja Beočin" smatraju da ništa nije slučajno.

– Ubijeno je štene i pas Lesi kome smo inače našli udomitelja. Ovo je užas. Jutros je drugarica došla da ih hrani i zatekla ih mrtve. Inače, kada smo videli da su prepušteni sami sebi i da će ih šinteri najverovatnije odneti o njima smo brinuli i sterilisali o svom trošku. Od sedam pasa koji su ovde bili, samo dvoje su trenutno tu, druge tražimo jer želimo da ih sklonimo od nasilnika – kaže Mirjana Dabić iz ovog udruženja.

Oni trenutno sa policijom i inspektorima čekaju i da se leševi pasa odnesu na obdukciju, jer sumnjaju da se ovde radi o "namernom i sistemskom rešavanju problema lutalica".

Juče se u ovom mestu odigravala prava drama između ljubitelja životinja i šintera koji su pokupili 35 pasa među kojima je bilo, kako navode u udruženju, čipovanih i sterilisanih, što je nekoliko meštana Beočina želelo da spreči.

Mirjana Dabić kaže da je od februara u Beočinu nestalo više od 100 pasa. Iako bi šinteri trebalo da ih sterilisane i čipovane vrate, to se ne dešava, a niko ne zna gde psi završavaju, navode ljubitelji životinja.

Pošto su zbog toga podneli više krivičnih prijava, oni tvrde da je ovo "neka vrsta osvete".

Iz veterinarske inspekcije Južnobačkog okruga nezvanično kažu da su psi najverovatnije ubijeni iz lovačke puške sačmarice.

Blic
Foto: Facebook/itsthemetapicture

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter