Izvor:
10.12.2019 u 16:23
0

ŠEST MIGRANATA UMRLO OD HLADNOĆE: Žene pale kraj reke, ostali se smrzli na brdu!

Ukupno šest migranata umrlo je od izlaganja hladnoći u poslednjih nekoliko dana na severoistoku Grčke, u blizini njene kopnene granice sa Turskom, saopštio je danas lokalni mrtvozornik Pavlos Pavlidis.

Pavlidis, sa sedištem u gradu Aleksandroupoli na severoistoku Grčke, rekao je da su žrtve četvorica muškaraca i dve žene, svi mlađi od 30 godina.

Njihov identitet i nacionalnost nisu poznati, mada izgleda kao da su dve žene iz Afrike, rekao je on za AP.

Tela pet migranata pronađena su tokom vikenda, a šesto je otkriveno 5. decembra, rekao je Pavlidis.

Tela dveju žena pronađena su u blizini reke Marice (na grčkom Evros), koja teče duž većeg dela kopnene granice između Grčke i Turske.

Muškarci su pronađeni na brdovitom terenu.

Smatra se da su svi ilegalno ušli u zemlju iz Turske. Iako većina migranata koji iz Turske ulaze u Grčku koristi morsku rutu, u malim nepouzdanim čamcima krijumčara ljudima, mnogi se odlučuju za kopneni put preko Marice.

Posebno preko noći, zimske temperature na tom području padaju znatno ispod nule.

Izvor: Tanjug
Foto: ekathimerini.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter