Izvor:
11.12.2019 u 10:40
0

TRAMVAJ KAO SLAMKA SPASA : Pretučena žena ušla u vozilo i potražila pomoć od putnika i šofera!

GUROVIĆ TUKAO SUPRUGU I ĆERKU: Krivična prijava za bivšeg košarkaša za nasilje u porodici!

Jedna žena ušla je jutros oko 6.45 u tramvaj na liniji 9 u Vojvode Stepe Stepanović i požalila se prisutnim putnicima da ju je muž pretukao, saznaje "Blic".

NAPADAČ NA NIKŠIĆKOG BIZNISMENA ZAPALIO VOZILO I PUŠKU NA PARKINGU: OVO je automobil kojim je snajperista pobegao! (FOTO)

– U visini stajališta Vitanovačka, žena je sa modricama ušla u tramvaj i krenula da priča putnicima da ju je muž pretukao. Kolega vozač je zaustavio tramvaj i pozvao Hitnu pomoć – kažu za "Blic" iz Dispečerskog centra GSP.

Kako su dodali, nakon toga, ekipa hitne pomoći stigla je na lice mesta, a potom i policijska patrola, koji su je odvezli.

POLICIJA TRAGA ZA POČINIOCIMA STRAVIČNOG ZLOČINA: Ubice Nikole Kosanića i dalje na slobodi!

– Primili smo poziv oko 6.50 sati. Ekipa je otišla na teren i povređenu ženu su prevezli do VMA – rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter