Izvor:
11.12.2019 u 12:20
0

GUROVIĆ TUKAO SUPRUGU I ĆERKU: Krivična prijava za bivšeg košarkaša za nasilje u porodici!

MILAN GUROVIĆ, PRE PREBIJANJA ŽENE I ĆERKE, GOST HAPPY TV: Ovo je košarkaš PRE SEDAM DANA pričao o svojoj porodici! (VIDEO)

Bivši košarkaš Milan Gurović priveden je juče nakon što je u stanu u Beogradu pretukao svoju suprugu i maloletnu ćerku (16), nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

Milan Gurović sa suprugom Tanjom ima troje dece, a sa njima živi i Tanjin sin iz prvog braka. U jednom od retkih intervjua u kojima je govorio o porodici, nekadašnji košarkaš je pre dve godine ispričao da su on i Tanja oduvek želeli mnogo dece.

TRAMVAJ KAO SLAMKA SPASA : Pretučena žena ušla u vozilo i potražila pomoć od putnika i šofera!

– Supruga i ja smo oduvek želeli veliku porodicu i presrećni smo što imamo njih četvoro. Pošto smo mladi postali roditelji, često se šalimo da ćemo mladi dobiti i unuče. I to bi nas beskrajno radovalo. Smeta mi što je poslednjih godina postalo pomodarstvo imati jedno dete. Pa, ima li veće radosti nego kad se u kući čuje dečja graja? – rekao je u intervjuu koji je tada dao za domaće medije.

Na pitanje da li on i supruga umeju nekad da podviknu, odgovorio je:

OSUDE ZA NASILJE KOŠARKAŠA Mihajlović: Nema opravdanja

– Pre bih rekao da smo autoriteti na koje želimo da se ugledaju. Razmaženost nije opcija. Nismo od roditelja koji decu odvoze i dovoze. Učim ih, pre svega, da budu dobri i pošteni ljudi. U ovo brzo, instant vreme teško je postaviti dobre temelje. U odnosu na moju generaciju, klinci su danas razmaženiji, nespretniji. Mi smo veći deo dana provodili napolju, u igri. Kad ste poslednji put videli dete koje se popelo na drvo? Nema toga, svi su „zakovani“ za internet.

Gurović je tom prilikom ispričao i da ga je supruga oslobodila kućnih poslova.

– Verovatno bi rekla da je pogrešila što me je, u vreme kada sam bio veoma zauzet, oslobodila usisavanja i kuvanja. Tako je ostalo do danas. Spreman sam da iznesem smeće i tu se završava spisak mojih zaduženja – naveo je on tada.

On je dodao i da je porodica Gurović jedna sasvim obična familija.

– Nikada nismo imali dadilje, niti pomoć u kući. Mi smo jedna sasvim obična porodica, koja ima obaveze od ujutru do uveče – rekao je pre dve godine Milan.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter