Izvor:
14.11.2016 u 20:51
0

Sva u otocima: Poznata bosanska starleta pretučena na Dorćolu! (foto)

Božana Vujinović, nekadašnja "Plejboj zečica", pretučena je u subotu uveče na Dorćolu dok se vraćala iz noćnog provoda, prenosi beogradska štampa.

Incident se dogodio oko četiri sata ujutru, a Božana je i na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima se vide povrede lica.

Vraćala sam se iz grada s drugom koji je gej. Nepoznati muškarci su počeli da mu dobacuju, pa sam ga ja branila rekla je Vujinovićeva za "Kurir".

Prema njenim rečima, nakon dobacivanja, grupica muškaraca je odlučila da se fizički obračuna s njom i njenim prijateljima.

Srušili su ga na asfalt, a drugi muškarac je počeo da me udara. Sve se odigralo za nekoliko sekundi, a jedan od napadača je pobegao kaže bosanska zečica.

Nakon prvobitnog šoka, Božana i njen drug su o incidentu obavestili policiju.

Sva sam u otocima. Na policiji je sada da pronađe napadače na mene i mog druga dodala je uznemirena devojka.

Ona nije krila i da je veoma povređena netolerancijom i nasiljem koje su muškarci ispoljili prema njenom prijatelju.

Ovo je bukvalno grad primitivaca! Strašno je to što se dogodilo, velika sramota kaže Božana Vujinović.

Božana, poznata po nadimku Neodoljiva Neumoljiva, bila je uhapšena 2014. sa Mimi Oro, zbog navodnog učestvovanja u organizovanoj prostituciji, podseća "Kurir".

Happytv.rs
Foto: Facebook/Bozana Vujinovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter