Izvor:
29.12.2019 u 17:54
0

KADA JE NAJTEŽI SVI SU TU Šajn se zahvalio na pronalasku Monike

Predsednik Romske partije Srđan Šajn zahvalio je večeras građanima i državnim organima na spasavanju otete devojčice Monike Karimanović.

PRVA FOTOGRAFIJA MONIKE (12) Dete iscrpljeno, ošišano, lekari joj pružaju pomoć

– Građani Srbije su još jednom pokazali da su u najtežim trenucima jedni za druge bezrezervno tu. Romske partije su pokazale spremnost da angažuju preko 200 građana i daju značajan doprinos bezbednosti svih građana. Upravo naši aktivisti nalazili su se u odsutnom trenutku na mestu gde je oslobođena mala Monika – naveo je Šajn u saopštenju za javnost.

ZOVITE MI MOJU MAMU! Monika ošišana, ne zna se da li je SILOVANA, a traži samo RODITELJE

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da su pripadnici MUP-a pronašli Moniku Karimanović (12) otetu prošlog petka.

MALČANSKI BERBERIN OPKOLJEN Pregovara sa policijom, sad NEĆE DA SE UBIJE!

On je za Tanjug rekao da je devojčica pronađena u ataru sela Svrljiški Mirkovac i da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

MONIKINA MAJKA U SUZAMA Plači, plači sada, da ti lakše bude!


PROČITAJTE JOŠ

POSAO ZA POLICAJCA SA OBRAZOM Nije hteo da bije svoje Nikšićane sad ga zovu među SPASIOCE

AMFILOHIJE DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU Pogledajte šta je Milov DPS nudio mitropolitu SPC!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKLONIO SVAKU SUMNJU Branbić član Predsedništva SNS!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter