Izvor:
16.11.2016 u 02:30
0

Horor u Leskovcu: Žena ostala bez posla, a zatim se obesila u porodičnoj kući!

Vesna Mladenović (57) iz Leskovca diplomirani tehnolog koja je pre nekoliko godina ostala bez posla, obesila se kasno sinoć u potkrovlju porodične kuće u tom gradu. Njen muž sumnja da se na ovaj dramatičan potez odlučila jer je nedavno bila žrtva prevare.

Vesnin suprug Mile Mladenović kaže za "Blic" da je ona godinama tražila posao. Čistila je po kućama da bi zaradila koji dinar i sve vreme se, kao intelektualka sa visokom školom, zbog takvih poslova osećala odbačenom od društva.

Želela je da dođe do bilo kakvog posla pa je preko posrednika krenula na put ka Mađarskoj, iako sam je upozoravao da je reč o prevari – priča za "Blic" suprug Vesne Mladenović. Prema njegovim rečima, Vesna je odlučila da ode u Mađarsku da radi tako što je preko lokalnog leskovačkog radija čula poziv zainteresovanima da se prijave za posao u Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj, koje je organizovala jedna firma iz Kruševca.

"Vesna se javila na konkurs i ubrzo je usledio poziv: Spremi se za put. Posrednik je došao na našu kapiju i uzeo predujam 50 evra a kasnije u Beogradu je morala da da još 100 evra. Trećeg novembra su ušli u Mađarski i isti dan se i vratili kući", priča Vesnin muž.

U Mađarskoj bez smeštaja i hrane

"Kada su stigli u Mađarsku nije bilo nikakvog smeštaja za njih niti su oni tamo u Mađarskoj znali da oni treba da dođu. Ni u fabrici gde je trebalo da počnu da rade nisu čuli za njih i tada su shvatili da je sve prevara. Mnogi nisu čak imali novca da se vrate. Vesna je ponela sa sobom još 150 evra da ima i došla je kući četvrtog novembra", priča Mile Mladenović, Vesnin suprug.

Ubila se posle pretnji

Vesnin suprug kaže da je Vesna u noći pre nego što se obesila, primila poziv od gazde firme iz Kurševca u kojem joj je prećeno sa mnogo ružnih reči.

"Ja sam razgovarao sa vlasnikom, bilo je mnogo ružnih reči. Posle toga sam otišao u policiju da prijavim razgovor. Međutim kad sam se vratio kući, sva svetla su bila popaljena u dvorištu i u kući a Vesnu sam zatekao na tavanu obešenu", priča Mile.

Vesna je pre nego što se ubila ostavila oproštajno pismo u kom je tvrdila da više ne može da izdrži to što joj se dešava.

N1
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter