Izvor:
16.11.2016 u 19:55
0

Kakav šok: Merima Njegomir uhapšena u Njujorku, pa proterana iz SAD!

Merima Njegomir, proslavljena pevačica i muzička urednica RTS-a privedena je u Njujorku i 24 časa nakon toga deportovana u Srbiju.

Naime, Merima je letos policiji na aerodromu rekla da je došla na odmor, a ne da radi, ali su oni utvrdili da ne govori istinu, pa su je priveli, a potom preko Francuske vratili kući.

Pevačica je pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje.

– Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima. Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine – rekao je izvor "Kurira".

On je dodao i da je Merima pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku, pa odatle u Srbiju.

– Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno – završava izvor.

Merima nije odgovarala na poruke, a biznismen Dragoljub Marković, koji je donedavno sa njom bio u vezi, rekao je:

– Zašto mene zovete tim povodom? Pozovite Merimu, neka vam ona objasni jer ja neću to da komentarišem. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto. Molim vas, nemojte da me pitate ništa više što ima veze s njom – rekao je on.

Blic
Foto: Facebook/merima.njegomir.96

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter