Izvor:
22.11.2016 u 17:45
0

DEVOJKA KOJA JE UPUCANA UMESTO DEČKA U KRITIČNOM STANJU: Teodora Kaćanski priključena na aparate i u veoma teškom stanju!

Novosađanka Teodora Kaćanski, stara 30 godina, teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, je u kritičnom stanju i na aparatima je. Prvobitnu informaciju da je instruktorka fitnesa podlegla povredama negiraju u Kliničkom centru Vojvodine, gde nam je rečeno da se i dalje bore za njen život.

Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela Teodora. Zbog toga se veruje da je namera bila da se likvidira njen momak.

Tome u prilog ide i činjenica da je devojka samo nekoliko trenutaka pre nego što će odjeknuti pet hitaca sa suvozačevog mesta prešla na sedište za vozača, ne izlazeći iz vozila. Njen momak je izašao da ode do stana na spratu kako bi nešto kratko obavio. Ona je nameravala da preparkira kola i zbog toga se premestila.

– Možda je napadaču ovo promaklo, ili je imao pogrešnu dojavu, te je izašao iz skrovišta u obližnjem žbunju i zapucao. Verovatno nije slutio da je devojka na vozačevom mestu – rekao nam je jednu od nezvaničnih verzija izvor iz policije. – I dalje se, međutim, utvrđuje da li je neko zapravo želeo da uputi upozorenje njenom momku.

Protiv Teodorinog dečka Nenada S. do sada je podnošeno oko 15 prijava, uglavnom zbog imovinskih dela, odnosno krađa, ali i zbog prikrivanja. Čime se bavio, stanarima zgrade u kojoj je pre više od godinu dana kupio potkrovlje i pretvorio u stan, nije poznato. Nezvanično se moglo čuti da preprodaje automobile, i da osim crnog "rendž rovera" beogradskih tablica, ima još nekoliko vozila.

Novosti.rs
Foto: Facebook / Teodora Kaćanski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter