Izvor:
23.11.2016 u 00:55
0

Da srce prepukne: Došao u posetu rodnom kraju, pa preminuo u kafiću!

Prnjavor je u šoku. Njihov sugrađanin, Novak Grumić (22), preminuo je u noći sa subote na nedelju u kafiću “Trokadero” od posledica srčanog udara pred očima prijatelja i brojnih drugih Prnjavorčana.

Tragično preminuli mladić, poreklom iz Drenove, živeo je u Sloveniji. Posetu rodnom kraju iskoristio je za večernji izlazak, koji je tragično završio. Grumić se u kafiću nalazio zajedno sa rođakom Milomirom Pivaševićem, piše Prnjavor.info

– U “Trokadero” smo došli oko 21. 30, stajali smo za stolom, gde su nam se pridružila dva momka, koji nisu mogli naći slobodno mesto. Plesali smo, pevali a onda je Novak u jednom trenutku samo pao, bilo je to nekih 30 minuta iza ponoći. Dozivali smo ga, ali nije reagovao, zatim smo ga izneli vani, a pomogli su nam i konobari. Dva puta se lagano nakašljao, nakon čega više nije davao znakove živote. Odmah smo ga stavili u auto i odvezli u službu Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Prnjavor, gde su doktori pokušavali da ga ožive, ali na žalost nisu uspeli. Dežurni doktor konstatovao je smrt, usled posledica srčanog udara – ispričao nam je vidno potrešeni Pivašević.

Grumić je sahranjen je juče na mesnom groblju u Drenovi, a sahrani su pored rodbine, prisustvovali mnogobrojni prijatelji i poznanici, koji su ga ispratili na večni počinak.

Prnjavorinfo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter