Izvor:
24.11.2016 u 04:07
0

HOROR U KRALJEVU: Posle samo tri meseca zajedničkog života, pretukao nevenčanu suprugu NA SMRT!

Kraljevačka policija uhapsila je Amniju G. (38) zbog toga što je u ponedeljak, u porodičnoj kući u Kraljevu, nevenčanoj supruzi Šemsiji Jeseti (35) naneo povrede od kojih je preminula na licu mesta. Kako smo saznali, nesrećna žena je pre manje od tri meseca došla iz Subotice kako bi živela u Kraljevu.

Šemsijino beživotno telo pronašla je Hitna pomoć u Romskom naselju 2. Tada javnosti nije bilo poznato da li je smrt nastupila nasilnim putem, a policija je kasnije u toku večeri uhapsila Amniju G., kod koga je Šemsija živela.

– Pre dva-tri meseca, Šemsija je iz Subotice došla kod Amnije. Dovela je svoju ćerku i dvoje unučadi. Inače, njih dvoje su bili zajedno još pre 20 godina i, koliko znam, čak imaju i dete. Ne znam šta se tačno dogodilo u ponedeljak, ali znam da su se stalno svađali – priča jedan od njihovih komšija.

Ostali stanovnici tog naselja sa kojima smo razgovarali kažu da ne znaju mnogo i da je žena nastradala posle svađe.
– Posvađali su se u kući. Valjda ju je pretukao. Video sam samo da se pojavila Hitna pomoć. Kasnije je došla i policija. Znamo samo da je Amnija dugo bio samac i da je ona nedavno došla kod njega – pričaju momci koje smo zatekli u naselju.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter