Izvor:
25.11.2016 u 15:15
0

HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Izboden mladić, sa više rana hitno prebačen u bolnicu!

Dve osobe lakše su povređene u nesrećama koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Među njima je i mladić koji je izboden.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 6.38 časova jutros na Pančevačkom putu, kod stajališta autobusa 108, lakše povređen mladić (23). On je sa istegnućem vrata prevezen u Urgentni centar.

U Ulici Jurija Gagarina oko 22 časa, lakše je povređen mladić (25), koji je, kako je navela Macura, sa više ubodnih rana hladnim oružjem prebačen u Kliničko-bolnički centar “Zemun”.

U 19.13 časova dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan.

Tokom noći, pomoć su najviše tražili astmatičari, a Hitna pomoć intervenisala je 114 puta, od čega 26 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana, bilo je tri saobraćajne nesreće i jedna povreda nožem, a bilo je 143 intervencije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter